Sportski Zurnal Fudbal Vesti Najavlja Novi Komandant Kulske Straže

уторак , 19, јул 2016 Leave a comment
komandantStub i jedan od najbolih igraca koi igra odbrane u FK Hajduk Kula, Nino Pekarić za naš sajt govori o toku pripremnog perioda. Razgovore vodio Predrag Rajić. Fudbaleri FK Hajduk Junior Kula spremaju se udarnički na stadionu kraj Kišovog kanala i pomoćnim terenima na Vašarištu pred odlazak u Slovengradec, na ključni deo priprema. fkhajduk.rs je saznao da prethodnih dana, na poštedi je bio jedan od najiskusnijih i najkvalitetnijih fudbalera u belom dresu, Nino Pekarić. Nekoliko dana je trening posmatran sa strane Pekarića i stekao je drugu vrstu uvida.
-Radimo zaista dobro, zalaganje je na maksimalnom nivou i ukoliko nastavimo ovako, sve klupske ambicije će biti dostižne. I ja sam se uključio u trenažni proces u potpunosti i mislim da svi dobro podnosimo ove julske napore – dobro je raspoložen Pekarić.

Nina Pekarića svi igrači u odbrani apostrofiraju kao ključnu kariku. Bekovi tvrde da im je lakše otisnuti se u napad, kada znaju da im baš on čuva leđa, dok mlađe kolege na štoperskim pozicijama priznaju da svakog dana mnogo uče od velikog majstora.

 Naravno da mi gode takve pohvale i kada dolaze od navijača, ali posebno kad dolaze od saigrača. Najiskusniji sam u odbrani, svestan sam da moram uvek dati svoj maksimum i svojim primerom pokazati kako treba da se zalaže jedan profesionalac. Pekarić ne sumnja da će beli i u novom prvenstvu odigrati jednako kvalitetno kao proletos.

– Uz nekoliko adekvatnih pojačanja, na pozicijama u veznom redu i napadu, sasvim je sigurno da možemo produžiti tamo gde smo u poslednjem kolu stali. Adamović i Ćulum su nas već napustili, moraće to učiniti još neki prvotimac, ali ako svi pomognemo novajlijama da se uklope, ne sumnjam u naš uspeh.

Svojom harizmom, znanjem i borbenošću, Nino Pekarić je brzo pridobio Hajdukove navijače i nema sumnje da bi ih silno obradovala situacija u kojoj bi gorostasni štoper bio komandant Hajdukove odbrane i u novom prvenstvu.

Pekarić je u svojoj karijeri sarađivao sa velikim brojem fudbalskih stručnjaka, ali posebne reči hvale ima za aktuelnog šefa.

– Nikada ranije nisam sarađivao sa Milanom Milanovićem, ali nakon ovih nekoliko meseci, imam utisak da radimo punih 10 godina zajedno. Naše fudbalske filozofije se poklapaju i nekada nije ni potrebno reći šta treba da se učini, pošto već znamo šta ovaj drugi misli.

Tags:

Please give us your valuable comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *