Bez iznenađenja u izboru za najboljeg igrača godine

Коментари су искључени на Bez iznenađenja u izboru za najboljeg igrača godine

Nakon što su navijači kluba izabrali Nikolu Perića za najboljeg mladog igrača godine, istom merom su odali poštovanje i zahvalnost Lazaru Veselinoviću izabravši ga za najboljeg igrača godine. U vrhu su se našli i pouzdani bek Miloš Cvetković i već spomenuti golman Nikola Perić. Njihova imena su takođe odjekivala kladionicama i sportskim knjigama, uključujući i kasina na internetu. Neki od njih su čak imali i posebnu promociju za one koji su se kladili na te igrače, dajući im onlajn bonus kodove za poker. Ovih paketa su privukli veliki interes i očekujemo da ćemo ih češće viđati u sektoru sportsko klađenje u zemlji.

Najbolji strelac tima, najbolje ocenjeni igrač godine prema Sportskom Žurnalu, igrač u JSL timu sezone i pre svega kapiten Belih ovoj kolekciji sada može dodati i titulu koja dolazi od onih koji najviše cene njegov trud i koji su imali čast konstantno se radovati golovima u mreži protivnika – navijača Hajduka! Imajući Lazu u timu, ali i Adamovića, Rusmira i Kiša tik iza njega, mnogi Kuljani su se setili vremena od pred kraj ’90-ih kada je Hajduk bio sinonim za napadački fudbal, prvi put igrao u Evropi, a nedugo zatim imao i najboljeg strelca lige – Dejana Osmanovića. Ovaj put, svega 2 gola su delila Veselinovića od titule najboljeg strelca lige. Ostaje jedino da se zahvalimo i njemu, ali i treneru Milanoviću što su vratio napadački fudbal u Kulu posle toliko godina.

 

Uz Veselinovića, ali sa nešto manje glasova, našli su se i Miloš Cvetković, pouzdani levi bek, kojem nije bilo strano da uđe u šesnaeterac protivnika i asistira dva puta, a štaviše zabeležio je i jedan gol prošle sezone. Na trećem mestu našao se već dokazani Nikola Perić.

 

Ostaje nam da se nadamo da je Veselinović svojom snagom i spretnošću postavio temelje nove igre Hajduka, i da svaka naredna sezona može biti samo uspešnija od prethodne!