Sastanak Fudbalski Klub Hajduk Kula

четвртак , 7, јул 2016 Leave a comment

Beli u dobrom raspoloženju započeli pripreme za novu sezonu. Fudbaleri FK Hajduka Kula uključili su svoje motore i započeli pripreme za 22. sezonu u eliti za redom. Šef struke sportski zurnal fudbal vesti, Milan Milanović, saopštio je prvotimcima i predstavnicima medija da će i ubuduće mnogo više pričati na terenu nego li van njega.

Očekujem da pružimo malo bolje igre nego prošle godine i samim tim poboljšamo svoj plasman na tabeli. Drago mi je što ćemo imati kontinuitet i očuvati okosnicu ekipe. Od svojih izabranika očekujem da nastave tamo gde su stali prethodne sezone, da igre sa proleća ponove i na jesen i efikasnim partijama nastave da privlače što više gledalaca na stadion.

Što se igračkog kadra tiče, situacija se polako kristalizuje.

Napustio nas je Nenad Adamović, standardni napadač, a njegovim stopama će krenuti verovatno, još koji prvotimac. Ipak, radimo planski, spremne su zamene i konkretni dolasci će zavisiti od odlazaka u toku ovog prelaznog roka. Sigurno je da ćemo se pojačati nekolicinom iskusnih igrača na pozicijama na kojima je to neophodno, ali i da nećemo zapostaviti našu omladinsku školu. Naprotiv, svaki od tih momaka će imati šansu da se dokaže u narednom periodu – ističe Milanović.

Nakon izvršene prozivke, beli su održali prvi trening u novoj sezoni, a za predstavnike medija, uprave i prijatelje kluba, priređen je prigodan koktel.

Prvog dana priprema na stadionu kraj Kišovog kanala, pojavili su se: Perić, Latinović, M. Veselinović, Cvetković, Grozdić, Vuković, Pekarić, Lalić, Sekulić, Jevtović, Rusmir, Varga, Obrovac, Kiš, Mirosavljev, L. Veselinović.

Kuljani su nastavili i praksu da u rad uključuju igrače iz mlađih selekcija.

Tako je, uključili smo Leškova, Proneka, Ivanovića i Laćarka iz naših mlađih selekcija. To im je neka vrsta nagrade za dosadašnji rad – rekao je šef stručnog štaba Hajduka Milan Milanović.

rvog tima u prethodnoj sezoni, saopšteno je da su slobodni u traženju nove sredine, a to su: Milutinović, Crnoglavac, Tabi, Ćulum.

Brzonogi krilni napadač, Nenad Adamović napustio je redove belih i preselio se u beloruski Minsk a tim je napustio i Branislav Tošić pošto je istekao ugovor o ustupanju i on se vratio u matični klub Donji Srem.

Šef struke Hajduka Milan Milanović saopštio je i detaljan plan priprema. Beli će prve dve nedelje raditi na pomoćnim terenima na Vašarištu, a u planu je i prijateljska utakmica 11. jula u Miletiću protiv FK Zadrugara. Kuljani se13. jula sele u Sloveniju, gde će u Slovengradecu sprovesti ključni deo priprema. U „Deželi“ su planirane još 4 kontrolne utakmice a imena rivala će biti poznata ove nedelje.

Predrag  Rajić

Šef PR službe

Tags:

Please give us your valuable comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *