Nemanja Milić U Belom Jatu

петак , 15, јул 2016 Leave a comment

nemanja-milic

Provereni superligaški napadač napustio je Karaburmu i priključio se Ponosu ravnice. Rečeno – učinjeno. Uprava Fudbalski Klub Hajduk Kula, najavila je da će pojačati konkurenicu u napadu, nakon odlaska Lazara Veselinovića i Nenada Adamovića u beloruski Dinamo Minsk, i upravo to se vrlo brzo obistinilo. Nakon Petra Jelića i Ivana Dragićevića, FK Hajduk Kula je pristupio i provereni superligaški napadač Nemanja Milić. Dugogodšnji prvotimac OFK Beograda, odlučio je da promeni sredinu, izbor je pao na Fudbalski Klub Hajduk Kula.

Ja sam iz Sombora te sam i zbog toga srećan jer ću igrati „na svom terenu“. Drugo, zadovoljan sam što sam došao u veliki klub sa tradicijom, a u svojoj seniorskoj karijeri sam igrao samo u jednom klubu. Nadam se da ću opravdati poverenje svih u klubu i da ću svojim igrama moći da doprinesem da Hajduk bolje igra.

Milić igra na poziciji krilnog napadača, tako da se može reći kako će njegov primarni zadatak biti da zameni izvanrednog Nenada Adamovića. Promjena je također potaknula igrače da agresivno mijenjaju strategiju, a neki su čak i odustali od sportskih oklada. Većina je prebačena ovdje, gdje mogu uživati u nevjerojatnim utorima za vrlo malo novca. Bonusi i kuponi čine ovo iskustvo vrlo učinkovito kada je u pitanju novac.

Milan Milanović smatra da je Milić pravo rešenje za upražnjeno mesto na levom krilu, ali i da može odgovoriti na druge zadatke u napadu.

–         Milić, može da igra na više pozicija i sa leve i sa desne strane i veznog i centrafora i zahvaljujući njegovim fizičkim sposobnostima verujem da je spreman da odgovori svim zadacima u napadačkim redovimaističe Švaba.

Milić je u više prelaznih rokova bio na meti brojnih inostranih timova. Tako je ponudu za njega 2011. poslala i Aston Vila, član engleske Premijer lige. Klub iz Birmingema bio je spreman tada da plati čak dva miliona funti za darovitog napadača.

Predrag Rajić

Izvor: Sportski žurnal

Tags:

Please give us your valuable comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *